fbpx

Compania Americana HP Inc. a definitivat procesul de achizitie al Poly (fost Polycom/Plantronics) in anul 2022. De atunci, HP si-a imbogatit portofoliul de produse oferind clientilor sai echipamente si solutii de colaborare online, la locul de munca si nu numai.

Pana in prezent parteneriatul Blade Solutions cu Poly a fost benefic atat pentru clientii nostri cat si pentru parteneri. Echipele noastre de vanzari impreuna cu echipa tehnica au identificat nevoile din teren, au dimensionat si instalat solutii de la cele mai simple pana la cele ce necesitau atentie la detalii.

Asadar, cum alegem un sistem de videoconferinta potrivit pentru nevoile utilizatorului?

  1. Tinem cont de spatiul de lucru. Fie ca este un birou mic, biroul de acasa, o sala de conferina de dimensiuni mici/medii sau un spatiu foarte mare precum un amfiteatru, catalogul Poly ne ofera posibilitatea de a alege un echipament potrivit. Pentru dimensionare echipa noastra se bazeaza pe schita locului, numarul maxim de posibili participanti, pozitionare si dimensiunile efective ale incaperii.
  2. Usurinta in utilizare este un alt factor foarte important. Utilizatorii acestor sisteme pot avea multiple nivele de aptitudini tehnice. Prin simplificare, ne asiguram ca le oferim o experienta placuta tuturor. Suntem atenti la metodele de conectare (USB sau Bluetooth) cat si la platformele prin care se desfasoara videoconferintele sau pe care acestia le prefera. Poly ne ofera flexibilitate prin produsele pe care le putem alege.
  3. Sistemele de operare utilizate intr-o companie pot varia. Ne place sa ne bazam pe un sistem care ne ofera posibilitatea de integrare atat cu MacOS cat si cu Windows.
  4. Experienta de utilizare poate determina diferenta dintre un sistem bun si unul foarte bun. Consideram ca un sunet clar, fara zgomote din mediul inconjurator si o calitate a imaginii de pana la 4K sunt doar doua dintre caracteristicile pe care echipamentele Poly le bifeaza in acest sens.
  5. Ultimii ani au adus o noua perspectiva asupra spatiilor de lucru. Designul si confortul au inceput sa aiba un loc aparte in ceea ce priveste desfasurarea activitatii profesionale. Produsele HP|Poly au fost premiate in cadrul IF Design Awards in 2022 pentru designul inovator ceea ce ne da incredere ca aspectul biroului nu va avea de suferit, un lucru care a fost solicitat deseori de catre clientii Blade Solutions.

Acestea au fost doar cateva dintre punctele pe care ne place sa le atingem in implementarile clientilor nostri interesati in a-si construi un spatiu de lucru placut. Prin parteneriatul Blade Solutions cu HP|Poly ne dorim sa aducem mai aprope de Transilvania produse de inalta calitate in care noi credem.

Ai nevoie de mai multe informatii?

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *