fbpx
Pop Virgil
Client Blade

Recomand Blade pentru ca sunt deschiși la abordări diferite fata de ceea “ce se poarta” in piața de IT din Cluj și sunt foarte buni la a găsi soluții tehnice acolo unde nevoile nu sunt standard, fie ca vorbim de o companie mare sau un startup.

Irina Andrei
Client Blade

Eu am vorbit cu Maria 😊. I-am cerut oferta preț pentru un laptop și a fost super prompta (cea mai prompta dintre cei 3 furnizori contactați). M-a întrebat ce caut, eu nu prea știam, m-a întrebat ea ce și cum, mi-a trimis opțiuni și am bătut palma. Super mulțumită! Firma profi și promptă! 😊

Adelina CMP
Client Blade

Am avut o experienta foarte plăcută cu cei de la Blade solutions,  sunt prompți, implicați și foarte de încredere! Eu sunt in client loial, așa ca dacă voi avea nevoie de servicii in zona lor de activitate, voi reveni cu siguranța!

Gabi Baban
Server Specialist Blade

“Am reusit sa migram datele pe noul server fara a impacta in vreun fel productia si activitatea angajatilor in tot acest proces.”

Czucza Szabolcs
Analist Programator, Spitalul Huedin

Sunt foarte multumit de colaborarea cu BLADE. De la furnizarea in timp util a solutiilor de securitate si networking pe care ni le-au recomandat pana la rezolvarea prompta a tuturor cerintelor noastre de configurare si personalizare a solutiilor pentru reteaua noastra, am fost placut surprinsi de profesionalismul pe care ni l-au demonstrat.

Calin Pop
Inginer, Primaria Huedin

BLADE mi-a demonstrat expertiza in solutiile de securitate IT de la Fortinet inca de la demo-ul initial in care am vazut ce poate face FortiGate pentru reteaua noastra. Tot ce a urmat –  configurarea si instalarea firewall-ului precum si suportul oferit  – a fost un proces usor de trecere la un firewall next generation pe care acum il putem administra cu usurinta.

logo grup 7
Andrei Pantea
IT Manager, Grup 7

Colaborarea cu BLADE a pornit de la nevoia noastra de a proteja informatia critica din organizatie si crestea vizibilitatii la nivelul retelei de date. Dupa ce ne-au ajutat sa imbunatatim infrastructura existenta si sa atingem scopurile propuse, am decis ca un contract de suport IT cu ei ne va aduce timp de raspuns rapid la incidente, proactivitate crescuta si consultanta pe diferite probleme de securitate IT.

Arpad Daniel

Prin BLADE derulam achizitiile de PC-uri, un parteneriat care ne-a ajutat sa fluidizam costurile cu echipamentele IT end-user in companie.

Vlad Iepure

BLADE este unul din cei mai de incredere parteneri de IT cu care lucrez pentru ca imi ofera suportul necesar in alegerea de echipamente care sa se potriveasca cel mai bine cu mediul de munca din VLG.

La doar doua saptamani dupa ce fluxurile de lucru digitalizate au devenit operationale, Universitatea inregistra deja circa 1000 de documente generate pe saptamana, dintre care mai bine de un sfert erau pe fluxuri automatizate complet. Angajatii universitatii sunt foarte multumiti in special de faptul ca s-a redus considerabil timpul pierdut cu plimbarea documentelor fizice si timpul de aprobare a unei cereri.