fbpx

FortiGate: next-generation firewall impotriva amenintarilor avansate

Obtine protectie de inalta performanta impotriva atacurilor cibernetice cu firewall-ul de la Fortinet. Conform Gartner, FortiGate a fost ales si in 2018, Leader in UTM (firewall pentru business-uri mici si mijlocii).

Demo Gratuit

Completeaza acest formular si inscrie-te la un workshop tehnic despre FortiGate cu specialistii nostri in securitate

* Prin completarea acestui formular esti de acord ca datele tale sa fie folosite pentru a fi inscris la workshop si contactat de BLADE. Vezi si politica de confidentialitate.

Elemente cheie ce definesc FortiGate

Pe masura ce retelele evolueaza si se extind, tot mai multe atacuri cibernetice profita de suprafata marita de atac, tintind punctele slabe ale retelei. FortiGate este construit pe baza unui sistem integrat si consolidat de solutii avansate de securitate, fiind prima linie de aparare in cadrul oricarei organizatii.

Protectie de top impotriva amenintarilor avansate.

Cea mai inalta solutie de protectie impotriva amenintarilor si cea mai performanta inspectie SSL pentru detectarea malware-ului ascuns in traficul criptat.

Eficienta validata in securitate. 

Firewall-urile Fortinet primesc actualizari in timp real cu informatii privind noile amenintari, oferind protectie robusta impotriva atacurilor cunoscute si necunoscute.

Protectie pentru aplicatiile critice de business.

Segmentare scalabila si latenta ultra-scazuta pentru protejarea segmentelor critice ale organizatiei tale.

icon_r15_c5a

Evaluare continua a riscului prin automatizare.

Functii si fluxuri automate de auditare continua a retelei pentru a mentine nivelul de conformitate si a face fata nivelului scazut de personal de securitate.

Integrare in Security Fabric. 

Comunicare inteligenta cu alte echipamente si aplicatii de securitate din cadrul Security Fabric pentru a acoperi intreaga suprafata de atac si a oferi protectie rapida si automatizata.

icon_r7_c3a

Management centralizat al securitatii. 

Administrare centralizata a politicilor de securitate, indiferent de locatie.

Afla tot ce trebuie sa stii despre noile standarde de securitate IT

Studiu de caz Protectie imbunatatita cu next-generation firewall de la Fortinet

Vizibilitate in retea, administrare facila si sistem de raportare privind statusul retelei pentru managementul companiei. Acestea sunt cele mai importante criterii pentru firewall-ul propus si configurat in reteaua clientului nostru, ArtSoft Consult, care a ales sa-si inlocuiasca vechea solutie de securitate cu NGFW de la Fortinet.

Studiu de caz Universal Alloy Corporation

In 2017 UAC a achizitionat primul echipament de protectie la perimetru de tip firewall pentru locatia centrala de langa Baia Mare. Fiind multumiti de firewall-ul de generatie noua pe care inginerii nostri in securitate l-au recomandat, au ales sa achizioneze prin BLADE un al doilea echipament de securitate pentru o locatie remote a companiei urmand ca apoi sa interconecteze cele doua echipamente.

Au incredere in FortiGate

#fortinetfortigate, #NGFW, #fortinetfirewall, #fortigate

Compania BLADE ofera servicii si solutii de securitate IT & networking in Romania de 10 ani. Incepand cu 2016, ne-am aliat cu Fortinet pentru oferi sisteme avansate de securitate companiilor si institutiilor publice din Transilvania.