fbpx

Sisteme si servicii complete de supraveghere video IP

Sistemele de supraveghere video IP incorporeaza ultima tehnologie digitala de transmisie video la distanta. Fiind vorba de semnal digital acesta ofera o serie de avantaje nete fata de sistemele clasice.

Parteneri:

Cere oferta personalizata

Cere oferta de pret personalizata pentru sisteme si servicii de instalare supraveghere video IP.

  * Prin completarea acestui formular esti de acord ca datele tale sa fie folosite pentru a fi contactat de catre specialistii BLADE in supraveghere video. Vezi si politica de confidentialitate.

  6 motive pentru care ar trebui sa alegi sistemele de supraveghere video IP

  De la aparitia camerelor de supraveghere IP, sistemele analogice au pierdut mult teren. Noile solutii, mult mai performante, sunt o optiune perfecta pentru sistemul de securitate al oricarui business. Iata doar cateva motive:

  Calitatea imaginilor

  Sistemele de supraveghere video IP furnizeaza imagini de inalta rezolutie, clare si detaliate, pana la 4K UltraHD. Mai mult, zonele mai mari pot fi supravegheate cu ajutorul unei singure camere.

  Scalabilitate

  Deoarece camerele IP se conecteaza la o retea, numarul de camere ce pot fi conectate este nelimitat. Camerele IP se conecteaza la NVR (network video recorder), acelasi NVR putand fi utilizat penru mai multe locatii monitorizate.

  Costuri scazute

  Un sistem de supraveghere video IP poate oferi rentabilitate, daca este folosit la intreaga capacitate. Vorbind de o infrastructura minima si costuri mult mai mici cu cablarea, instalarea, mentenanta si eliminand din ecuatie monitoarele, sistemele IP sunt accesibile pentru orice business interesat de securitate.

  Acces remote

  Monitorizarea se poate face din orice locatie, chiar si cu ajutorul dispozitivelor mobile. In cazul in care sistemul detecteaza anumite actiuni, acesta poate fi configurat pentru a trimite alerte pe email sau prin SMS.

  Usor de instalat

  Pentru a instala camere IP se utilizeaza un singur cablu, atat pentru alimentare cat si pentru transmiterea semnalului, facand instalarea mult mai usoara decat la sistemele analogice.

  Analiza datelor 

  Sistemul analog nu poate crea alerte pe diverse situatii prestabilite. Pentru a gasi un moment sau o situatie specifica trebuie sa derulezi toate imaginile inregistrate pana cand vei da peste ceea ce cauti. Un sistem IP insa poate identifica evenimente pe baza unor parametri precum detectarea miscarii, influentarea camerei si alte situatii similare.

  Suntem specialisti in servicii de supraveghere video IP de circa 10 ani, perioada in care am dobandit experienta pentru a-ti putea oferi:

  detectie-cluj

  Solutii de detectie miscare, alarme, analiza a materialelor video;

  cctv-cluj

  Solutii de securitate perimetrala cu camere thermo/video, inregistrare bi-spectrala

  recuniastere-faciala-camere

  Solutii de face recognition, LPR (license plate recognition) pentru parcari cu bariere automate cu acces pe baza numarului de masina.

  numarare-oameni

  Solutii de people counting, care presupun numararea persoanelor care trec printr-o anumita zona, folosite in special in retail;

  Studiu de caz Cablare structurata si supraveghere video IP - Emsil

  • 28 camere 4 Mpx IP wide angle DarkFighter
  • 4 camere 8 MPx IP DarkFighter  Smart Tech : Line crossing detection, Intrusion detection, Unattended baggage detection, Object removal detection 4K image sensor
  • 2000m LSZH  F/UTP CAT6
  • POE injectors up to 200m si UHD NVR 24TB storage

  Studiu de caz Servicii de supraveghere video Bistro Ballroom Center

  • 4000m cablu coaxial si 4500m cablu F/UTP cat 6
  • 300m Fibra optica
  • 15 camere de exterior 4MPx wide angle pentru supraveghere parcare
  • 26 camere interior 3 MPx pentru supraveghere perimetrala
  • 1 DVR Hibrid 16 ch si 2 DVR 16 ch

  #supravegherevideoIP, #camerevideoIP, #cameresupraveghere, #camereIP, #instalarercamerevideo

  Combinand experienta noastra de peste 10 ani in arhitectura de retele cu servicii de cablare structurata,

  punem la dispozitia ta solutii tribrid de instalare si mentenanta a retelelor structurate.