fbpx

Solutii de backup si recuperare a datelor pentru companii

BLADE este mai mult decat reseller de solutii de backup. Oferim servicii de implementare si configurare a solutiilor business de backup si recuperare a datelor pentru:

 

business continuity

management centralizat al datelor

Ce vrei sa afli despre solutiile noastre de backup?

  * Prin completarea acestui formular esti de acord ca datele tale sa fie folosite pentru a fi contactat de BLADE. Vezi si politica de confidentialitate.

  Enterprise

  Veeam este unul din cele mai folosite software-uri de backup, recovery si replication pentru masini virtuale, servere fizice si dispozitive endpoint, precum si pentru datele din cloud.

  Dell NetWorker este un software de backup si recovery dedicat companiilor de tip enterprise ( >100 angajati) care ofera: deduplicare, backup pe disc sau banda magnetica, snapshots, replicare si NAS.

  Avamar este un software de backup marca Dell EMC ce ofera deduplicare la sursa, backup zilnic complet si recuperare facila si rapida a datelor.

  Data Domain este un echipament Dell de backup (cu posibilitate de conectare la cloud), arhivare si disaster recovery. Impreuna cu DD OS (Data Domain Operating System) ofera o solutie completa, scalabila si eficienta.

  Small & Medium Business

  Synology este unul din lideri in categoria echipamentelor NAS pentru small&medium business si home. Solutia lor de active backup ofera management centralizat si backup al datelor de pe masini virtuale cat si de pe echipamente fizice (local sau remote).

  Barracuda backup este o solutie integrata de backup si recovery care combina utilizarea echipamentelor onsite cu abonamente lunare sau anuale pentru replicarea datelor offsite.

  Fie ca vorbim de data backup pentru laptop/desktop, system backup sau business critical backup, echipamentele NAS de la QNAP sunt o solutie simpla si eficienta de backup si recovery. De asemenea, ofera integrare facila cu dispozitivele Apple.

  Avantajele implementarii unei solutii de backup si recovery

  timp-scurti-implementare
  Timp redus de implementare
  data-recovery
  Eficienta marita in recuperarea datelor
  economie-bani
  Costuri reduse de recuperare a datelor

  Ce solutie de backup si recovery ti se potriveste cel mai bine?

  Ajuta-ne sa aflam care sunt nevoile tale pentru a-ti putea dimensiona si personaliza solutia de backup si recovery. Acorda cateva minute chestionarului de mai jos, completeaza datele tale de contact si in maxim 48 de ore specialistii nostri te vor contacta.

   Clienti

   logo-neon
   logo grup 7
   logo-vlg
   logo-young
   logo-cia
   logo-leoni

    #backup, #databackup, #datarecovery, #disasterrecovery, #recuperareadatelor