fbpx

Tehnologia ne schimba zilnic modul in care lucram. Suntem mereu pe fuga – lucram de oriunde la orice ora si suntem din ce in ce mai dependenti de dispozitivele mobile care ne tin conectati non stop.

Ne dorim cea mai buna experienta de utilizare indiferent unde ne aflam, vrem sa stim sigur ca ne putem conecta la lumile profesionale si personale oriunde am fi in lume, sa fim siguri ca avem o conexiune securizata si ca aplicatiile functioneaza fara probleme.

31 august 2015. Cisco anunta parteneriatul cu Apple. Motivul pentru care cei doi giganti isi dau mana este pentru a optimiza retelele Cisco pentru dispozitivele si aplicatiile iOS integrand telefoanele iPhone in mediile Cisco si oferind metode unice de videoconferinta pe iPhone si iPad.

Cele doua companii au o reala pasiune comuna de a crea o experienta superioara de lucru pe dispozitivele mobile. De asemenea, oportunitatea de a dezvolta o platforma business net superioara nu este de neglijat pentru nici una dintre companii. Unicitatea acestui parteneriat vine din faptul ca echipele de ingineri care lucreaza pentru Cisco si Apple lucreaza acum impreuna ca sa aduca inovatie pe segmentul business de videoconferinta si conectivitate securizata la maxim.

Atat Cisco cat si Apple au ca si valoare de baza principiul inovatiei; si mai mult, expertizele lor sunt in domenii complementare. Asadar, nu exista nicio indoiala: echipele de ingineri vor avea rezultate incredibile datorita acestor doua calitati definitorii.

La inceput, cele doua echipe se vor concentra pe:

  • Livrarea unor solutii end-to-end performante in cadrul retelelor Cisco si pe dispozitivele iOS
  • Extinderea experientei Cisco Unified Communications pe iPhone
  • Adaptarea experientei videoconferintei iOS cu Cisco Spark, Cisco TelePresence si Cisco WebEx

Parteneriatele strategice si dezvoltarea in colaborare sunt doua principii cheie ale Cisco si fac parte integranta din strategia de inovare a companiei. Relatia cu Apple arata devotamentul Cisco pentru solutii de calitate si parteneri de incredere care aduc cu sine valoare si inovatie.

Viziune comuna. Cisco si Apple vor face ca, printr-o experienta excelenta a utilizatorului, angajatii si companiile sa colaboreze si sa inoveze oricand, oriunde, de fiecare data. Acest lucru va fi posibil datorita experientei mobile performante de care va avea parte angajatul si datorita platformei dedicate de videoconferinta care va fi accesibila pentru companii.

Acest parteneriat se adreseaza lumii digitale mobile din ziua de azi, care cu siguranta va face un pas important in fata datorita solutiilor business Cisco-Apple pe care le vor dezvolta echipele de ingineri in urmatoarea perioada.

Sursa: Cisco International