fbpx

Servicii si solutii complete de cablare structurata in Cluj

Cablarea structurata reprezinta coloana vertebrala de care se leaga toate functionalitatile de care ai nevoie pentru organizarea activitatii de business sau productie. Suntem specializati sa-ti oferim servicii complete, de la proiectarea retelei pana la instalare, configurare si mentenanta.

Certificari:

Evaluare gratuita a retelei

Completeaza acest formular pentru a beneficia de testarea retelei la finalul careia vei primi un raport cu statusul retelei si propuneri de optimizare.

  * Prin completarea acestui formular esti de acord ca datele tale sa fie folosite pentru a ti se trimite materialul solicitat. . Vezi si politica de confidentialitate.

  Analiza de performanta a retelei

  Pe langa serviciile de proiectare si instalare cablare structurata, oferim si testarea performantelor maxime si functionale ale echipamentelor si aplicatiilor de retea.

  Iata tipurile de teste pe care le executam:

  De performanta realizate pe toate tipurile de echipamente de la client

  De tip end-to-end prin care se evalueaza performanta si timpul de restaurare pentru serviciile furnizate

  De scalabilitate si performanta pentru solutiile de agregare de tip broadband

  De verificare a performantelor reale maxime ale echipamentelor de retea (numar maxim de conexiuni)

  Testare si diagnosticare cu analizator

  Testarea inainte de finalizarea lucrarii permite depistarea eventualelor defecte ascunse, care pot fi remediate la timp.

  Iata cele mai importante beneficii ale testarii cu analizatorul:

  Identifica rapid linkurile incapabile sa suporte cerintele de largime de banda a retelei LAN (se vede imediat ce cabluri vor suporta 100/1 Gb, VoIP sau UpTo / Above 10 Gb)

  Permite identificarea liniei unde sunt prezente probleme cum ar fi scurturi, intreruperi sau defecte de crosstalk (Wiremap, PoE Mode Peak Voltage, TDR Graph, BER, Traffic Count)

  Masoara lungimea unui cablu si testeaza pentru scurturi sau intreruperi identificand distanta exacta pana la defect precum si perechea defecta.

  Doresti sa afli cat de fiabila este reteaua organizatiei tale?

  Studiu de caz Servicii de cablare structurata si certificare Fluke pentru fabricile LEONI

  Acesta a fost al treilea proiect de cablare structurata la care specialistii BLADE au lucrat pentru Leoni Wiring Systems in ultimii ani. La fiecare extindere a fabricii companiei, am fost alaturi de Leoni cu consultanta si servicii de cablare structurata, instaland reteaua de date certificata Leoni si Fluke.

  Studiu de caz Facultatea de Zoologie si Geografie din Cluj Napoca

  8.000 m de cablu cat 5E, 240 de porturi instalate si mapate si 6 rack-uri echipate complet. Acestea sunt doar cateva din cifrele ce caracterizeaza un recent proiect de cablare structurata pe care specialistii Blade l-au completat in vara lui 2018 pentru Facultatea de Zoologie si Geografie din Cluj Napoca.

  Parteneri pentru solutii de calitate

  #cablarestructurata, #cablarestructuratacluj, #cablareretea, #reteadatevoce, #instalareretea

  Combinand experienta noastra de peste 10 ani in arhitectura de retele cu servicii de cablare structurata,

  punem la dispozitia ta solutii tribrid de instalare si mentenanta a retelelor structurate.