fbpx

Echipamente si servicii pentru retele wireless

Tehnologia wireless devine indispensabila in orice mediu: birouri, spatii de productie, proprietati private dar si spatii publice. O experienta fara intreruperi, cu viteza mare si o acoperire cat mai larga sunt cerintele zilnice ale utilizatorilor de echipamente mobile. Cum nici o solutie nu este lipsita de provocari, noi suntem pregatiti sa iti oferim o solutie potrivita pentru afacerea ta.

Parteneri:

Ai intrebari despre reteaua ta wireless?

Lasa-ne contactul tau in acest formular si te vom contacta in cel mai scurt timp pentru a raspunde nevoilor tale.

  * Prin completarea acestui formular esti de acord ca datele tale sa fie folosite pentru a ti se trimite materialul solicitat. . Vezi si politica de confidentialitate.

  Serviciile oferite de echipa noastra:

  Design si consultanta

  Inainte de implementarea unei solutii wireless aceasta are nevoie de un plan pentru a te asigura de pozitionarea corecta a echipamentelor cu scopul maximizarii experientei oferite de tehnologia wireless.

  Live assesment

  Viteza si acoperirea wifi-ului sunt influentate de foarte multi factori printre care: mediul, materialele si forma spatiilor. Prin evaluarea in timp real, putem valida solutiile si identifica problemele din retele.

  Instalare fizica

  Ne recomanda atentia la detalii si grija pentru locul in care facem instalarea echipamentelor. Imbinam designul cu functionalitatea si ne asiguram ca totul arata perfect atat in spatii interioare cat si exterioare.

  Configurare si testare

  Fara o configurare adecvata, o retea wireless poate genera probleme. Ne dedicam configurarii echipamentelor pentru ca totul sa fie functional si conform asteptarilor.

  Vanzare de echipamente

  Echipa de vanzari impreuna cu partenerii nostri se asigura ca vei beneficia in timp util de echipamentele potrivite si care satisfac bugetul tau.

  Mentenanta

  Ca orice sistem, si retelele wireless au nevoie de intretinere. Mediile dinamice impun supravegherea si reconfigurarea. Spatii care se modifica sau extind, numar de utilizatori in crestere sau modurile noi utilizare sunt doar cateva dintre exemple.

  Doresti sa afli cat de fiabila este reteaua wireless a organizatiei tale?

  Studiu de caz IMPRO - de la semnal wireless redus la acoperire extinsa

  IMPRO SRL este o companie ce isi are principalul obiect de activitate in sectorul productiei de tigla metalica. Situata in parcul logistic din Jucu, jud. Cluj, fabrica si-a inceput activitatea in 2009.

  Am fost contactati in urma dificultatilor pe care angajatii le intampinau in timpul utilizarii sistemului de scanare a produselor din depozitul exterior, folosind echipamente ce se conectau la reteaua wireless.

  Studiu de caz Sector Labs - de la conexiune wireless fluctuanta la retea stabila si protejata

  Sector Labs este o companie de software din Cluj Napoca, care face parte dintr-un grup international de companii ce opereaza cu portaluri de anunturi cu trafic mare. Colaborarea noastra a inceput in momentul in care am adus imbunatatiri majore in ceea ce priveste reteaua wireless si securitatea la perimetru.

  Clienti

  #wifi #wireless #reteawireless #liveassesment #heatmap #mentenantawireless #wificluj #wirelesscluj

  Experienta planificarii, testarii, instalarii si configurarii solutiilor in cele mai diverse medii imbinata cu gama variata

  de echipamente sunt reteta ideala pentru proiectul tau wireless.