fbpx

DATA STORAGE

Iti ajutam compania in privinta stocarii si protejarii datelor, incepand de la alegerea solutiei potrivite pana la punerea in productie si monitorizarea serverelor

Servicii data storage

Consultanta

Totul incepe cu planificarea infrastructurii de servere. Tu ne spui care sunt nevoile si specificatiile voastre iar noi iti vom personaliza solutia pe baza mai multor factori precum performanta, accesibilitate, aplicatii, stocare, buget. Iar daca nevoia de performanta, accesibilitate sau stocare creste, iti putem upgrada solutia si infrastructura de servere.

Instalare si migrare

Pe langa consultanta si alegerea solutiei potrivite de storage, specialistii nostri in servere sunt pregatiti sa configureze si sa instaleze serverul in retea. Mai mult, inginerii nostri au experienta in migrarea partiala sau totala a unei infrastructuri de servere fara downtime (acolo unde este posibil) pentru angajati.

Suport si monitorizare

Un abonament lunar de servicii IT iti garanteaza monitorizarea constanta a serverelor de catre inginerii Blade.  Astfel, vom avea informatii real-time asupra sanatatii serverelor voastre ceea ce ne va permite sa raspundem la incidente rapid, chiar inainte ca acestea sa impacteze productia sau angajatii.

Intreaba-ne mai multe despre serviciile de data storage

Studiu de caz Migrare server fara downtime pentru angajati

In urma acestui proiect, clientul are datele pe un server nou, cu sistem de operare up-to-date si backup automat la date conform cu bunele practici in domeniu. Migrarea a fost realizata cu succes, fara a impacta accesul angajatilor si al dispozitivelor la server si la fluxul de lucru.

Clienti

Identificarea solutiei potrivite de storage

Solutiile de storage pot lua multe forme utilizand diferite medii. Iata care sunt tipurile de solutii storage pe care ti le punem la dispozitie:

Network Attached Storage (NAS)

san-cluj

Storage Area Network (SAN)

das-cluj

Direct attached storage (JBOD)

cloud-cluj

Cloud storage

Iata si cateva aspecte pe care le luam in considerare atunci cand iti construim solutia potrivita de storage:

● Cantitatea, tipul si marimea datelor
● Viteza la care vrei sa fie accesate datele
● Numarul utilizatorilor si frecventa cu care datele sunt accesate
● Redundanta si failover
● Extinderea si dezvoltarea retelei pe viitor
● Conectivitatea si locatia datelor

Esti pregatit sa incepem ?

Va oferim experienta si know-how in configurarea de echipamente si dimensionarea de solutii IT
pentru protejarea si simplificarea infrastructurii IT a companiei dvs.