fbpx
STUDIU DE CAZ SERVER & STORAGE

Data center performant pentru masurarea audientei TV

data center blade
Despre Cicada Technologies

Cicada Technologies este o companie de software din Cluj Napoca fondata in 2016 de catre doi prieteni pasionati de IT. Printre serviciile companiei se afla dezvoltarea de sisteme SaaS, dezvoltarea de aplicatii software pentru mobil, automatizarea proceselor de business, machine learning si UX/UI design.

 

Colaborarea noastra cu acest client, inaintea acestui proiect, consta in furnizarea de echipamente hardware pentru infrastructura IT a companiei.

Despre proiect

In 2020 Cicada Technologies a initiat un proiect inovator de masurare a audientei TV si de identificare automata a spectatorilor prin corelarea cu date analitice din canalele de social media.

Dezvoltarea acestui produs necesita un data center care are ca si componenta principala un server specializat pe care vor rula algoritmii de inteligenta artificiala.

Participarea noastra la proiect a constat in propunerea solutiilor optime de hardware si oferirea de servicii constand in instalarea si configurarea echipamentelor, precum si de dotare a data center-ului.

Echipamentele sunt folosite pentru putere de calcul, virtualizare, calcule specializate pentru algoritmi de inteligenta artificiala si asigurarea securitatii retelei.

data center cicada technologies

Solutii oferite de Blade:

  • Server de inteligenta artificiala HPE cu 8 placi grafice de 32 GB RAM
  • 3 noduri de calcul
  • Storage de tip SAN
  • Firewall si switch-uri Fortinet

Servicii oferite de Blade:

  • Instalare si configurare echipamente
  • Dotare data center cu sistem de control acces, monitorizare parametri de functionare, supraveghere video, UPS-uri, detectie incendiu, climatizare.
Testimonial

Colaborarea cu Blade a fost foarte buna. Am primit solutiile cele mai bune pentru toate nevoile noastre si de asemenea suportul echipei de ingineri de la Blade a fost ireprosabil atat la instalare cat si pe parcursul functionarii.”   Bogdan Rus, CEO & Founder Cicada Technologies

Vrei sa afli ce putem face pentru data center-ul tau ?


#server, #artificialintelligence, #storage, #HPE, #Fortinet, #security, #networking