fbpx
securitate-it-firma
  • Beneficiarul proiectului:
    ArtSoft Consult, Cluj Napoca
  • Perioada de implementare a proiectului:
    Decembrie 2018 - Februarie 2019
  • Solutie:
    Next-generation firewall

Prezentarea Proiectului :

Compania de Outsourcing din Cluj a inlocuit vechiul firewall cu un firewall de generatie noua, o platforma unificata de securitate, astfel reusind sa imbunatateasca vizibilitatea in interiorul retelei de date si protectia la perimetru.

Echipat cu sisteme avansate de detectie a atacurilor malware si fiind usor de configurat, echipamentul implementat de noi rezolva problemele esentiale din zona securitatii IT: detectie avansata a atacurilor informatice, simplitate in configurare, vizualizare in timp real al resurselor accesate de cate utilizatori si construirea de reguli si politici de acces la aceste resurse.

Un alt motiv important pentru care clientul nostru a ales aceasta solutie de securitate a fost capacitatea de a genera rapoarte complexe cu privire la activitatea din retea si la resursele folosite de catre utilizatori, destinate atat echipei tehnice cat si managementului.

Fiind o retea complexa, una din provocarile la care inginerii nostri in securitate au fost nevoiti sa raspunda a fost migrarea configuratiilor de pe sistemul vechi pe cel nou si adaptarea acestor configuratii sistemului nou implementat.


TAG-URI: #firewall, #NGFW, #securitateIT, #vizibilitateinretea