fbpx

Modulul de procesare JobIris este utilizat ca si interfata intre aplicatia cu ajutorul careia scanezi documente si software-ul de stocare a datelor, SmartFix.

Documentele scanate sunt colectate de catre JobIris si trimise direct catre SmartFix. Dupa procesarea acestora in SmartFix, JobRouter poate procesa datele prin diverse procese in functie de nevoile tale.

Din punct de vedere tehnic:

Mai intai, documentele sunt colectate in sistem cu ajutorul unui scanner. Monitorizarea dosarului cu acte scanate este efectuata de JobIris care va trimite automat documentele noi catre SmartFix, impreuna cu toate datele necesare acestui program. Inainte de scanare, se pot utiliza si coduri de bare pe documente, pentru o procesare mai clara.

Dupa procesarea datelor de catre SmartFix, documentul generat de acesta poate fi preluat de JobIris si integrat in platforma JobRouter care poate emite diverse analize si procese.

Module necesare:

  • JobStart
  • JobTable
  • JobRobot

Caracteristici ale JobIris:

  • Punct de start pentru diverse procese ale JobRouter
  • Procesare controlata si definita a documentelor

Castiga claritate in fluxul de documente si intrari-iesiri a acestora. Analizeaza comportamentul fiecarui client, acceseaza istoricul de cumparaturi, ofera-i clientului tau exact ce are nevoie, pe baza unor date concrete si analizate la sange.

Sursa: JobRouter