fbpx

Internet of Everything aduce dupa sine inovatie intr-un ritm rapid si oportunitati de afaceri nebanuite; la pachet cu provocari pentru leaderii IT. Sunt foarte multe companii precum a ta care cauta sa-si imbunatateasca afacerea cu ajutorul serviciilor online care aduc crestere si ajuta la scaderea costurilor, la minimizarea riscurilor si la cresterea fiabilitatii. Tot mai des, raspunsul la aceasta adaptabilitate este mediul cloud.

Cisco si partenerii sai conecteaza mediile virtuale cloud private, publice, deschise sau hibride cu reteaua Intercloud, o retea de medii cloud conectate intre ele.

Strategia Cisco permite portarea intregului proces de lucru direct in Intercloud. Acest lucru este posibil datorita unei infrastructuri deschise si operationale la nivel global. Poti alege din sute de servicii cloud, in functie de obiectivele si principiile care ti se potrivesc.

Combina controlul, securitatea si performanta solutiilor cloud private cu flexibilitatea, economia și viteza specifice solutiilor cloud publice.

Cloudul privat: construieste-ti propriul cloud

Solutiile Blade Solutions de cloud asigura constructia unei astfel de aplicatii complete si hibride, pastrand in acelasi timp vizibilitatea si controlul asupra sistemului IT. Cu ajutorul produselor Cisco, in special al infrastructurilor integrate UCS, putem implementa solutii cloud eficiente si automatizate.

Pentru a usura munca si fluxul de date IT si pentru a creste viteza de comunicare, solutiile cloud private au fost construite astfel incat sa incorporeze designuri validate care sa suporte diverse limbaje de implementare precum NetApp, VCE, EMC, VMware, Microsoft, RedHat si SAP; sunt incluse de asemenea ambele metode de implementare automatizate sau manuale OpenStack-based. Cu ajutorul infrastructurii Cisco ACI (Application Centric Infrastructure) consistenta politicilor firmei va deveni mai clara si va face ca aplicatiile dezvoltate sa fie mai usor de administrat, ajustat si migrat.

Ca si pas urmator, poti administra si automatiza gradual infrastructura, cloudul si ciclurile de viata ale aplicatiilor cu ajutorul Cisco One Enterprise Cloud Suite. Aceasta solutie permite automatizarea si livrarea de solutii cloud mult mai rapid si mai usor.

Pentru acei utilizatori care doresc sa aiba un control si mai avansat, Cisco Intelligent Automation for Cloud este o unealta care ajuta la administrarea in detaliu si personalizata a intregii retele; este o solutie special conceputa pentru acele medii virtuale cloud diversificate.

Cloudul hibrid: extinde-ti cloudul privat

Daca stii ca mobilitatea este foarte importanta pentru afacerea ta si echipa pe care ai construit-o, atunci solutiile cloud private hibride ti se potrivesc de minune. Acestea faciliteaza portarea muncii si a proceselor de lucru in interiorul Intercloudului, fara a-ti compromite disponibilitatea, securitatea si peformanta.

Prin extinderea cloudului privat in cloudul hibrid, creezi un mediu deschis, transparent si foarte securizat. Iti pastrezi controlul complet asupra datelor si asupra administrarii muncii intregii echipe. Este asigurata consistenta retelei si a politicilor de securitate.

Pentru a te ajuta sa iti construiesti reteaua cloud dorita, produsele si solutiile Blade Solutions implementate cu ajutorul tehnologiilor Cisco pot fi accesate direct sau prin partenerii nostri. De asemenea, putem administra noi infrastructura cloudului in timp ce tu ai vizibilitate si control maxim cu ajutorul serviciilor Cisco de administrare a acestuia.

Fie ca decizi sa iti construiesti propriul cloud sau sa inchiriezi unul, te putem ajuta sa planuiesti, construiesti si implementezi strategia cloud corecta si potrivita pentru afacerea ta.

Sursa: Cisco International