fbpx

Mediul business este extrem de dinamic. Companiile sunt sub presiune tot mai mare si mai accentuata si sunt nevoite sa inoveze si sa se adapteze din mers la noile provocari si conditii ale pietei. Este nevoie sa inglobeze noile tehnologii si dispozitivele mobile si cele interconectate la cerintele de securitate si la regulile interne curente.

Companiile din toate domeniile incep sa faca transferul spre cloud din ce in ce mai mult. Au nevoie de rapiditatea, siguranta si performanta pe care le asigura solutiile cloud. Iar flexibilitatea si mobilitatea sunt doua argumente in plus care fac cloudul o solutie business de exceptie.

Cloudul are niste avantaje excelente precum managementul resurselor si al aplicatiilor, lipsa de infrastructura si lipsa problemelor tehnice. Ajuta orice organizatie sa devina mai proactiva, mai organizata si mai rapida in procese si raspunsuri.

Flexibilitatea si libertarea de alegere sunt critice. Orice companie poate alege si personaliza solutia cloud de care are nevoie, specifica tipului de activitate si a obiectivelor afacerii.

Lumea Cloudurilor Multiple este rezultatul evolutiei si a trecerii de la mediile IT traditionale la mobilitatea si rapiditatea specifice secolului 21.

Furnizorii de servicii sunt multipli, si Cisco este unul dintre putinii furnizori de solutii cloud care are o platforma open compatibila cu foarte multi furnizori de aplicatii si dezvoltatori de programe cloud. Asa cum internetul in sine a crescut de-a lungul timpului datorita retelelor multiple izolate, la fel si Intercloudul este o modalitate de a conecta intreaga Lume a Cloudurilor.

Ce ai de castigat?

Ca si companie, mutandu-ti toata infrastructura in cloud castigi flexibilitate, reduci riscurile si cresti rapiditatea si competitivitatea.

Strategia Cisco este de a conecta Lumea Cloudurilor Multiple la platforma Internet of Everything cu ajutorul partenerilor strategici din ecosistemul Intercloudului. Este o strategie care duce la cresterea ROI-ului companiilor, reducerea pierderilor si a riscurilor de a pierde informatii si date, cresterea eficientei si automatizarii, precum si usurarea intregului proces de administrare si control asupra afacerii.

Varietatea de alegere si personalizare este poate cel mai mare beneficiu al solutiilor cloud. Flexibilitatea acestora este maxima, si fiecare companie isi poate alege tipul de cloud dorit, aplicatiile necesare, tipul de securitate si obiectivele business. Cisco Cloud asigura flexibilitate maxima si mobilitate a fluxului de lucru – un mix pe care orice antreprenor doreste sa il aiba.

Siguranta si securitatea datelor asigurata prin Cisco Powered Cloud Services reprezinta increderea ca serviciile cloud specifice fiecarui business ruleaza pe o platforma securizata si de incredere.

Infrastructura Intercloud a Cisco

Este o platforma care permite alocarea de clouduri multiple, care permite usurinta in operare si administrare a tuturor serviciilor fizice si virtuale si care uneste aceste functii fara a sacrifica flexibilitatea.

Modelul Intercloudului a fost creat pentru a putea incorpora cele mai noi solutii si programe care se dezvolta in tehnologia cloud. Solutiile noastre folosesc interfete consistente si deschise, care pot ingloba modele de lucru si programe diverse, fara a afecta consistenta si usurinta de utilizare a cloudului hibrid.

Potentialul enorm al cloudului si cererile tot mai diverse si neobisnuite ale pietei determina schimbarea continua a utilizarii aplicatiilor online.

Abordarea Cisco face ca mai multe solutii cloud sa fie integrate pe aceeasi platforma impreuna cu aplicatiile deja existente; Cisco iti ofera posibilitatea de a te conecta si de a colabora asa cum iti doresti, prin aplicatii si programe variate, cu maxim de incredere si fara compromisuri. Rezultatul este un set complet de aplicatii sigure si usor de administrat, livrate astfel incat sa fie usor de integrat si de utilizat.

Un alt principiu esential este interoperabilitatea. OpenStack este o sursa deschisa internationala de operare sisteme, dezvoltata de o comunitate de programatori si organizatii; este o sursa creata pentru a usura furnizarea si extinderea de resurse si aplicatii IT. Infrastructura noastra deschisa si standardizata este compatibila pe platforma Intercloud cu toate mediile de dezvoltare OpenStack.

Securitatea avansata a Cisco este prevazuta in arhitectura si infrastructura cloudului Cisco, lucru care asigura datele companiei si reducerea riscului.

Solutiile cloud pe care le oferim sunt:

  • Timpi mai rapizi de evaluare, prin conectarea furnizorilor si a utilizatorilor
  • Performanta garantata, prin operatiuni sigure si de incredere
  • Inovatie continua, prin capacitatea de a dezvolta tranzitii tehnologice

Tehnologia cloud transforma rapid modul in care afacerile se raporteaza si interactioneaza cu tehnologia. Cisco te provoaca sa faci un pas in fata, sa vii cu inovatii si sa transformi sansa in oportunitate. Ai la dispozitie o modalitate rapida de a aduce un plus de valoare afacerii, flexibilitate, procese IT de baza automate si metode de a crea venituri.

Sursa: Cisco International